31 Aralık 2013

Bunu Yazacak Kadar ADİ Olan İnsan Müsvettesi Kim Çok Merak Ediyorum!

Yeni yıl dedik. İsteklerim yok hedeflerim var dedik ve bir post yayınladık burada ama adını bile açık edemeyecek kadar korkak olan, adi demekten kendimi alamadığım insan müsvettesine bu sinirim! Ne kadar gereksiz varlıklar var ya bu dünyada. Aşağıdaki fotoğraftaki yoruma bir bakar mısınız arkadaşlarım? 
Kimsin, nesin bilmiyorum ama insan olmadığın hakkında ciddi düşüncelerim var. Adi varlık ! Anneyi kaybetmek başlı başlına bir yıkımken benim kaybetme türümde kendimi akıl hastanesinde bulacağım kadar trajikti.
Annemin ölmesi en çok bana nasıl yaramış olabilir? Hayır bu yorumu yazan sanki beni çok iyi tanıyormuş gibi yazmış ama bir iki arkadaşım ve kızkardeşimden başka HİÇ KİMSE blogum olduğunu bilmiyor ki, lanet olası anne tarafı akrabalarımdan birisidir diyeyim. Ben sana en güzel lafı şöyle söyleyeyim. Allah görüyor. Adını benden gizlersin, milletten gizlersin... Ama Allah görüyor. Öteki dünyada (tabi müslüman mısın o da şaibeli) karşıma helalleşmeye çıktığında trilyonkere haram edeceğim sana hakkımı. Cesaretsiz mahluk. Onu yazmak değil, kim olduğunu gizlememek cesarettir. Daha ne yazayım bilemedim de sinirden delirdim. Ne kadar boş geliyor değil mi böyle insan bile diyemediğim varlıklara bazı duygular. Dilerim Allah başına vermesin. 
Her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan ben ve ben gibi insanlara (benden büyük acılar çeken vardır elbette) ÇİRKEFLİK yapmak isteyen bu gibi mahluklara sen akıl fikir ver Allah'ım...
Not : Arkadaşlarımın yaptığı yorumlar o gereksize cevap hakkı doğuracağından yayınlanmamıştır. Beni önemseyip yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

1 yorum:

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.