19 Kasım 2013

Veet, Her 10 Kadından 9'unun Tercihi!

Dünya depilasyon pazarının lider markası Veet, 80 yıllık tecrübesiyle ve kullanımı kolay ürünleriyle her yıl 30 milyondan fazla kadının güzelliğine hizmet ediyor. Farklı yaşlardaki ve yaşam tarzlarındaki kadınların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için Veet, geliştirdiği ürünlerini 2001 yılından beri Türk kadınlarına da sunuyor.


Kadınların parlak ve ipeksi pürüzsüz bir cilde sahip olmalarını sağlayan ve güzelliğine ışık tutan Veet, üstelik Türkiye’de de her 10 kadından 9’unun tercihi!

Kadınların Veet ile kavuştukları pürüzsüz ve yumuşacık ciltleriyle istedikleri kıyafeti özgürce giyebilmeleri ve kendilerini her zaman bakımlı ve güzel hissetmelerinin ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Veet, moda, güzellik ve bakım önerileriyle de her zaman kadınların yanında olmayı hedefliyor.

Bu sene Türkiye’nin en güzel ve bakımlı kadınlarından biri olan Bade İşcil Süalp ile sosyal medyada “Hissettiğin Gibi Giyin” adlı, stil dolu bir kampanya hayata geçiren Veet, her kadının hissettiği gibi giyinerek çok daha güzel ve alımlı görüneceğini söylüyor. Bu doğrultuda Veet, sosyal medya hesaplarından da her zaman hissettiği gibi giyinen Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan kadınlara özel paylaştığı moda, stil ve bakım önerileri ile de kadınların büyük beğenisini kazanıyor.

Veet ve Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan moda trendlerini, stil önerilerini ve kendini daha güzel hissettirecek bakım önerilerini öğrenmek ve göz kamaştırmak için hemen tıkla:
facebook.com/Veetturkiye
twitter.com/veettr
instagram.com/veettr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.