26 Ağustos 2013

KULLANDIKLARIM // BİR NEVİ PROJECT PAN




1) Avon İdeal Flawless Fondöten 5ml :  Spf 15 özelliği olan mini boy fondöteni yaz için uygun görüyorum. Çünkü çok fondöten kullanmayan birisiyim. Hele de yazın makyajı da daha da az yaptığımdan bunu kullanıyorum. Bitene kadar da kullanırım. Benim ten rengim açık olduğundan İvory rengini kullanıyorum.

2) Golden Lady Lipliner : Bronz makyajın yazın tenime yakıştığını düşündüğümden bu Brown renkteki Lipliner ı kullanıyorum. Gayet de memnunum :)

3) Oxi Gen El Bakım Kremi 75ml : Bitkisel özlü el bakım kreminin özellikle güllü kokusunu seviyorum. Çok güzel nemlendiriyor ve çok hoş kokuyor. Bu bana bir kargo ile hediye gönderilmişti. Nereden ve nasıl temin edebilirsiniz bilemiyorum.

4) Garnier BB Krem 50ml : Tanıtım yazısını sizinle paylaştığım bu kremi çok çok sevmiyorum ama nefret de etmiyorum. Yani olmasa da olur. Ama amacım bitirmek olduğundan elimde duruyor o yüzden :)

5) Vichy Güneş Kremi 50ml : Çok hassas bir tenim var. Güneşte sadece yarım saatte kızarıyorum. Kararma yok ben de bildiğin kızarıyorum. Yanıyorum yani. Özellikle yüzüme kullandığım bu 50 faktör kremimden gayet memnunum. yedeği mevcut elimde. Siz hangisini tavsiye edersiniz bana?

6) Sürme : Bunu nasıl tanımlar anlatırım bilmiyorum. Hacc'a gidenlerin hediye getirme görevleri olduğundan sevgili halacığımın bana getirdiği 'Hacı Sürmesi' tabiri ile kullandıkları sürmem. Bu kutusunun içinde sert bir kürdan gibi aparatı var TOZ sürmeyi (kömür ezilmiş gibi bir görüntüsü var) bunun yardımı ile sürebiliyorsunuz. Hassas olan gözlerime alerji yapmıyor, kaşındırmıyor, sulandırmıyor. Toz olduğu halde sürünce ya sa sürdükten sonra dağılmıyor. Fakat sürerken dikkat etmek lazım.

7) Avon Color Trend Pudra 10g : İki rengi olan bir pudrası Avon'un. Açık olanı Medium ama o bile bana çok koyu oluyor o yüzden kız kardeşime verdim. O esmer de (=

8) Avon Color Trend Fondöten 30ml : Valla çok da memnun değilim. Kız kardeşimin diğeri kullanıyor. Ama o da küçük olduğundan henüz çok fondöten kullanmaz. Atılması yakındır yani.



Gülümsemeyi unutmayın.







1 yorum:

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.