19 Eylül 2013

Blogumu Seviyorum. Çünkü... #1




Blogumu seviyorum çünkü ... Bu üç noktaya her şeyi koyabilirsiniz. Ben de bu konuda bir yazı dizisi başlatmak istiyorum. Sevme nedenlerimin olduğu bazı yayınlarım var ama buraya ekleyemeceğimden bundan sonraları buna dahil olacak. 

Ve ben bugün birisini sizinle paylaşacağım. Sevda'nın Dünyası blogunun tatlı mı tatlı sahibesi Sevda Ablamın kitap etkinliğine katılmıştım. Yayınına hemen yorum yaptım ama benim gibi kitap sevdalısı olanlarda vardı ve ben hepsini alamadım :) Evet kitap konusunda aç gözlüyüm ne yapayım. Sevda ablam bana fikir veren bir şey de yollamış. Yani aslında o kartını yollamış ve blogunun tanıtımı var. Ben ve kardeşlerim çok beğendik. Yani kız kardeşimin birisi diğerine tek blog aşığı ablam değilmiş demek ki dedi :)

Sonuç olarak Sevda ablanın kitaplarından dört tanesi benim 3.63 TL'ye benim oldu... Gerçi ben onu da ödemedim. Kargo ben evde yokken gelmiş. Alt kattaki nenem çıkmış kapıya ve parasını dedem ödemiş :) Gidip vermeyi düşünmedim bile. Çünkü beni çok seven dedem bunu yaptığım için benimle konuşmazdı.

Kitaplar hangileri mi?








Okumak için sabırsızlanıyorum bunları. Ama yoğunluğum başlayacak nasıl olacak bilemiyorum. Hem 2013 bitene kadar kitap okumak ister misin den kitaplar okumayı planlıyorum. Kütüphanenin PTT ile anlaşması bitebilir çünkü.



Gülümsemeyi unutmayın.

7 yorum:

  1. Ne güzel bir insanmış blogunu inceledim :) Keyifle oku canım kitaplarını bizi yorumsuz bırakma kitaplar hakkında sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlara sıra daha gelmez gibi amaaa :) Sırada Zülfü Livaneli Leyla'nın Evi var :)

      Sil
    2. benımde okuncaklar birikti :) annemın yanına gıdınce onları bol bol okucam artık :)

      Sil
  2. Süper kitaplar Esracığım..:))
    Çok iyi seçimler ve tam da benim tarzım..:))
    Keyifli okumalar diliyorum tatlım benim..:))
    Öpüyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eee ben sana ne diyorum ablacım ? Benziyoruz diye boşa demiyorum ya. Sanki sen benim büyümüş halim gibisin. düşünsene akedemisyen olma hedefim bile var benim ve sen de bu görevden emeklisin :)

      Sil
  3. Çok şanslısın kitaplar çok güzel en kısa zamanda okuman dileğiyle:)))) canım çekilişim için izleyicim olmuş yorum bırakmışssın eğer tek zorunlu şartımı yerine getirir tekrar linkiyle beraber yorum bırakırsan ismini listeye eklicem katıldığın için çok teşekkür ederim... sevgiler

    YanıtlaSil

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.