9 Şubat 2014

Bir Blog Hırsızı Var ! Dikkat !

Arkadaşlar. Kırık Şemsiye blogunun sahibi sevgili Esra'nın uyarısı ile http://modagunu.blogspot.com.tr/şu bloga girdim. Çünkü benim yazılarımı gördüğünden bahsetti. Blogu incelemek mümkün bile değil. O kadar fazla yayın var ki. Sırf Ocak ayında 399 tane mi ne yayın paylaşmış. Biraz inceleyince amacını anladım. Blog trafiğini artırıyor ve blogunun sol tarafında reklam alıyor. Kendisine yazmadım sormadım, gerek de duymadım. Çünkü hala yayınlarımı bulamadım belki de kaldırdı bilemem. Ama kendileri kaynak belirtmeden yazıları, üzerinde link olan fotoğrafları olduğu gibi paylaşıyor. Ben de böyle denk geldim bir iki blogger'ın yazısına...

Siz de incelemelisiniz bence . Özellikle Bademle Buduk'un yayınlarına denk geldim. Kaynak belirtmiyor ama olduğu gibi de kopyalıyor.
Önce bloga sadece '1' yazdım gönderdim acaba onaylamadan direk yorumum çıkacak mı diye. Baktım onaylaması gerekiyor blog sahibinin e onaylamayacağı da kesin bir yazı yazdığım için göndermeden size fotoğrafladım.
Bir ara kopyalama olayını kullandım ama kendi yazılarımı ben bile kopyalamayınca sinirlendim dedim takipçilerime de itici gelir bu. Kaldırdım. Evet hala böyle kalacak ama emek hırsızlarına sinir olmamak da elde değil.

10 yorum:

  1. verdiğiniz linki şimdi inceledim. bir ayda insanın 399 tane post yayınlaması için ortalama günde 13 tane yayın yapması gerekiyor.24 saatin 8 saatini uyusa,1 gün boyunca 3 kez yemek yediğini birkaç kezde wc ye gittiğini düşürsek buda ortalama 2 saatini bulsa bu zat-ı muhterem hiç durmadan her saat başı 1 post yayınlıyor demektir.bu dünyada ne kadar verimli bloggerlar var:)))))))şaşmamak elde değil:))))))

    YanıtlaSil
  2. istatistik değerlendirmenize hayran kaldığımı belirtmeden edemeyeceğim. Ve beni anladığınız için minnettarım

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bende bir okuyucum sayesinde öğrendim Benim bloğumdaki bütün tarifler kopyalanmış gerekli yerlere başvurdum Telif hakkı bende olan yayınları paylaşmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşe Hanım o okuyucunuz bendim zaten :) Ben size yorum attım...

      Sil
  4. Haha bir de bu blogun tüm hakları saklıdır yazmışlar utanmadan :)) Hadi alıntı yapılır da başlık bile değiştirmeden aynen alınır mı ya!Bildiğin hırsızlık bu ve reklam bedellerine bakılırsa bayağı para da kazanıyor.Benim de başıma geldi bir kez ama ikaz edince değiştirdiler.Hükümet internet seceremizi dökeceğine haklarımızı korusa keşke önce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yazdığın kelimelere ekleme yapmak mantıksız olur. Tamamen katılıyorum sana abla.

      Sil
  5. Böyle terbiyesizler ne yazik ki cok. :(

    YanıtlaSil
  6. https://support.google.com/blogger/contact/spam?blog_ID=&blog_URL=
    bu adrese girip şikayet edilmesi gereken blogun linkini yazınız ve gönder tuşuna basınız ne kadar çok şikayet alırsa o kadar çabuk kapanır reklam gelirleri için açılmış çakma bir blog açan kişi erkek bile olabilir.

    YanıtlaSil

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.