28 Ocak 2015

Ismarlama Bebek - Fatih Murat Arsal // Kitap Yorumu






Kitabın Adı :
Ismarlama Bebek
Seri Adı: Zoraki Gelin
Seri Sıralaması:
1
Yazarı: Fatih Murat Arsal
Sayfa Sayısı: 504
Yayınevi: Ephesus Yayınları



Arka Kapak Yazısı
Bir masal kahramanı kadar yakışıklıydı belki! Sıcacık bakışlarıyla, tecrübeli yürekler için bile tehlikeliydi. Aşkı hiç tanımayan vahşi bir kıza göre ise, engellenemez iradesiyle tutkulu bir zorbaydı o...

Korunaklı hayatına büyük bir cesaretle dalmıştı. Ondan çılgınca şeyler istiyordu bu uzun adam... Öncelikle kollarından kaçamayacağı gerçek bir evlilik...Ve annesine benzeyen güzel bir bebek...İsyan eden kalbini istemiyordu belki! Ama...Her an göğsünden koparıp alacak kadar da fırsatçıydı.

Zoraki de olsa evlenmeyi kabullendi... Ve ısmarlama bebeği için ona boyun eğdi. Ama delicesine ağrıyan kalbi için...sonuna kadar mücadele etmeye kararlıydı! Tüm korkusuyla aşka karşı dirense de... ne yazık ki bu tatlı despottan nefret etmek, baştan çıkarıcı öpücüklerini sevmemek kadar zordu!

İki inatçı yüreğin heyecan dolu savaşında, sizi aşk ve tutku dolu sayfalara bağımlı kılacak, kaybedenin olmadığı bir FMArsal romanı daha!


BENİM YORUMUM
Turgut Ataman : İstanbullu zengin bir ailenin zengin ve başarılı tek erkek oğlu. Yakışıklı, kararlı...
Vildan : Ataman kadar zengin olmasa da yat yapan bir tersane sahibi ailenin tek evladı. Sevimli, asil ve güzel İzmirli bir genç kız.
Fatih Murat Arsal'ı okuduğum ikinci kitabı olmasına rağmen kendisinin sıkı takipçisi olduğum için genel anlamda kitaplarında "Çok güzel bir kadın, çok güzel bir erkek" ve bunların dallanıp budaklanan ilişkilerinin mutlu sonla bittiğini söyleyebilirim. Bu kitapta da öyleydi. Ve kızımızın artık hangi sayfada pes edeceğini merak ederek ilerledim sayfalar arasında. Turgut 3 yıl önce Vildan'ın babasıyla toplantıdayken Vildan toplantı salonuna sevinçle dalınca ilk kez görür... O on saniye Vildan'a aşık olması için yetmiştir.

Bu durumdan bihaber Vildan'a babası 3 yıl sonra bir iş arkadaşı ile görüşüp tanışması konusunda ısrar eder. Kendisini çok seven babasının işinde yeni bir ortak kazanmak için kendisini kullanacağını bile düşünür. Çünkü babası anlam veremediği kadar çok ısrarda bulunur. Babasının arkadaşı olabilecek birisinin yaşlı olduğunu düşünen Vildan zorla da olsa bir görüşmeyi kabul eder ama aslında amacı adamı kendinden vazgeçirmektir.Küçük bir oyun tasarlar ve eline yüzüne bulaştırır.

Mantık dairesinde Ataman ile evlenir. Çünkü Ataman hasta babası ölmeden bir gelin ve erkek torun sahibi olsun istemektedir.

Vildan'ın bu evliliğin sahteliğine olan direnci kırıldığında daha mutlu bir hayat kendini beklemektedir. Ama bunun için kitabın son çeyreğine kadar bekleme sabrını göstermelisiniz.

Vildan o kadar çok direndi ki hatta yazar bayağı zorlamış diye içimden geçirmedim değil hani. Ama genel anlamda oldukça başarılı bir FMA romanıydı...

Yazarın kitap kapaklarındaki kızlara da alışmaya başladım. Hatta sever oldum. Çünkü ana karakter baştan şekilleniyor zihninizde... Ben severek okudum. Sizler de okuduysanız görüşlerinizi yorum olarak bırabilirsiniz.
Yazarın okuduğum diğer bir kitabı hakkındaki yorumum için : U N


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.