17 Ocak 2014

Hakkımda 20 Gerçek ❤ ❤ ❤

1) Hayatın, hayat enerjimi çalma konusunda zaman zaman bayağı bir iştahlı olduğu hakkımda en önemli gerçek sanırım.
2) Bir insanın yazılışını veya da anlamını bilmediği kelimeleri sırf farklı görünebilmek adına söylemelerine ayrı bir gıcığım var çünkü maalesef ki genelde yanlış kullanıyorlar. Aslında genel olarak yazım ve söyleyiş yanlışlarına da kızıyorum... Belki bu yüzden okuduğum kitaplarda  yazım yanlışlarını da bulunca ekliyorum blog yorumlarıma. Yanlış kullanıma aklıma gelmişken bir örnek vereyim. 'birmukabele' değil 'Bilmukabele'
3) Haksızlığa asla tahammülüm yok. Bu huyumu lisede henüz törpülememiş olduğumdan etrafımda haksızlığa uğrayan herkesin bir numaralı destekçisiydim.
4) Mesajlaşmayı sevmem. Yüz ifadeleri olmadığı için yanlış anlaşılmışlığım, yanlış anlatmışlığım çoktur. (Her ay SMS paketi yaparım ama)
5) İstediğim bir şeyi gerçekleştirmek için inanılmaz çaba sarf ederim. Genelde de elde ederim. Ama eğer olmadıysa en azından çabaladım diyebildiğimden çok üzülmem.
6) Fotoğrafçılık, güzel sanatlar vs gibi bir bölüm okumayı çok istiyorum. Er ya da geç yapacağım. Eminim. Ha bir de tasarım yapmak, yani elbise modeli çizeyim işin ehli birisi de onu diksin de canlı kanlı göreyim istiyorum. Dikiş dikmeyi de isterim ama biliyorum ki onu yapmam :) 
7) Benim için herhangi bir şey hatıradır vakit geçirdiğim her insanla. Yani yakın arkadaşımla, sevgilimle, ailemle ortak anılarım olan her şeyi biriktiririm. Bir de çok garip koleksiyonlarım vardır benim. En basiti düğün davetiyeleri biriktiririm :)
8) Bir gün kitap yazacağım. Çocukluktan beri böyle bir tutkum var. Kendi çapımda yazı ve şiirlerim var ama kitap yazacak kadar cesaretim ve şu an için de vaktim yok.
9) Vaktimi asla TV'da geçirmem ama her hafta cumartesi komşular bizim evde GS-FB maçı izleniyormuş izlenimine kapılıyor. Nedeni ise ŞEFKAT TEPE tutkum. Eve geldiğimde yemek vaktine kadar da Esra Erol'u izlerim. Bir de denk gelirse Evim Şahaneyi izlemekten ziyadesiyle hoşnutum...
10) Kitap olsun, kırtasiye malzemeleri olsun, makyaj malzemesi olsun, elektronik eşyalar olsun fazlasıyla ilgi ve merakım var. Hepsi olsun ama benimle olsun ;)
11) Kiloluyum. Ama böyle değildim ve bu yarıyıl tatilinde gitmem gereken tüm doktorlarıma ve tedavilerime başlayıp hemen spor salonuna yazılıyorum. Vereceğim bunları. Kısa zamanda çok şişenlerdenim maalesef
12) Tırnaklarımı sevmiyorum. Ne şekilleri düzgün ne de dayanıklılar. Ama nail art çalışmalarını öyle çok seviyorum ki. Sizlere fotoğraflayıp gösterememe nedenimse ellerimde hafif çaplı bir deri hastalığım var. Tedavi edeyim cici cici tırnaklarımı size de göstereceğim.
13) Bademciklerimi ameliyatla aldırmıştım ergenlik çağımda, o yüzden kışın DONDURMA ŞEHRİ'nde de yaşadığımdan elimdeki dondurma herkes bana şaşkın bakarken daha bir tatlı oluyor. Yeter ki canım dondurma istesin.
14) Hayatta yapmam deyip de yaptığım tek şey sigara içmek. Bununla övünmüyorum ama anne olacağım zamana kadar bırakmayı da düşünmüyorum. Hatta geçen gün babamın Ramazan'dan kalma paketini aldım (babama diyebilecek birinin blogumu okumaması ve babamın paketin fark etmemesi ümidi ile) 4 tane kalmış içinde. Ne tatlıydı o 4 sigara ya :)
15) Erkekler bir bayanı tavlada, okeyde, piştide vs yenince hava yapıyor gıcık ediyor diye erkek oyunu diyebileceğiniz, gerçi tüm oyunlar dahil çok iyi oynarım hele de tavlada rakip tanımam. Kız tavlası da bilmem bu arada.
16) Kırmam. İnsanları kırmam (Tanımadığım insanları, tanıdığımı ve değer verdiğimi zaten kırmam). İnsan canlısıyım evet ama her insanı da önemserim değil bu. Sadece ne ekersen onu biçersin atasözüne körü körüne inanırım.
17) Yeni yazarların ilk kitabını okumayı çok severim. Bir örneği; burada
18) Uyuyamam. Gece uyuyamıyorum. Her türlü çayı içtim ama tık yok gözlerimde... İlaç alırsam uyuyorum ama gün içerisinde uyurgezer gibi oluyorum.
19) Hediyeleşmeyi çok severim. Eğer birileri benle hediyeleşmek isterse mail atabilir ;)
20) Dünyada en çok sevdiğim insanlar kardeşlerim, babam, sevgilim ve kübik epitelim.

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım. Senin kadar olmasa da var işte bir şeyler :)

      Sil

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.