13 Ocak 2014

3) Sen Daha İyilerine Layıksın! - Jenn MCCAN // Kitap Yorumu



Kitap Adı: Sen Daha İyilerine Layıksın!
Yazar Adı: Jenn MCCAN
Türü:  Kadın - Erkek İlişkileri
Yayınevi: Kahve Yayınları
Sayfa Sayısı: 238
Orijinal Dili: İngilizce
Basım Yılı: 1.Baskı, Aralık 2013


ARKA KAPAK YAZISI
İlişkinin adını bir türlü koyamıyor musun?
İşler rayından mı çıktı?
O gün tam olarak ne demek istedi?
Aramalı mı, mesaj mı atmalı?
Hediye mi almalı, mektup mu yazmalı?
Kırdığın potu düzeltmenin hiç mi yolu yok?
Krizleri nasıl yönetmeli?
Hepimizin zaman zaman bir ilişki koçuna ihtiyacı olur. En mahrem sırlarımızı paylaşacak bir dosta, deneyimlerinden faydalanacağımız bir uzmana… 'Sen Daha İyisine Layıksın' ilişkinle ilgili tüm sorularına yanıt bulabileceğin bir başucu kitabı, modern çağ sohbeti, eğlenceli ve akıcı bir dille kaleme alınmış bir ilişki kurtarma kiti. İçinden asla çıkamayacağını düşündüğün zor durumlardan seni kurtaracak, ilişkinde anlam veremediğin tüm kör noktaları aydınlatacak, güçlü ve eğlenceli bir rehber. Hayatın boyunca sık sık sayfalarını karıştıracağın bu kitap, karşılaştığın her çıkmaz sokakta yanında olacak. Çünkü sen daha iyisine layıksın!


Yazım Yanlışı : Ama diğer yandan de eğer bunu söylersem o da ...(syf.16)
Alıntı : Gizemli olma terimi esasında hoşlandığınız erkeğe karşı hissettiğiniz şeyleri zamanı gelmeden açığa vurmamak demektir.
Benim Yorumum
Yeni bitirdiğim bir kitapla daha karşınızdayım. Roman değildi bu kitap. Kadın erkek ilişkileri üzerine bir kitaptı. Jess, ilişki koçu gibi bir şey. Müşterilerinin sorularına kitaplarında yer vermiş, daha önce yaşadığı başka örneklerle de sorulara cevap vermiş. Eğer siz de erkek arkadaşınızla, eşinizle iletişiminiz kuvvetlensin istiyorsanız ve iletişiminizde sıkıntı varsa, acaba ona ne kadar zaman geçtikten sonra mesaj atmalıyım, ne zaman aramalıyım, onun aramasını mı beklemeliyim? gibi sorularınız varsa kendinize, kitabın içerisinde daha çok yaşanmış örnek ve daha çok yöntem bulabileceğiniz için başucu kitaplarınızdan biri yapabilirsiniz. Bence, her gün biraz biraz okunası bir kitap.
Kahve Yayınları 'nın Sığınak, Kendi Çöpçatanın Ol adında iki kitabı daha mevcut. Yeni bir yayın evi ama adı gibi kahve tadında kitapları mevcut. Nereden mi biliyorum? Diğer iki kitabı da okumaya başladım çünkü.
Kitabımızın kapağına gelirsek, sade ama küçük renkli kalplere sahip kapak benim hoşuma gitti açıkcası. Hem benim yeni aldığım Tweety'li bardağımla da çok güzel çıktılar.
Neden benim kitap yorumu yazılarımen çok okunanlar olduğu halde hiç yorum almıyor ki yaaa..

4 yorum:

  1. Çok güzel bir düzen kurmuşsun kitap yorumların için kopya çekebilirim biraz:) İlk defa okuyorum kitap yorumlarını bundan sonra hep buralardayım:)
    Bana da beklerim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogun çok güzelmiş :))) kitapla ilgili yazılan bloglara hastayımdır :) bana da beklerim :) www.bengilisular.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumların için :)

      Sil

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.