4 Ocak 2014

Fikri Beyanım

Babanın uyuması beklenip, balkona çıkılarak içilen sigaranın ardından yazayım dedim bloguma. Geçen günkü yorum çok canımı sıktı. Blogumdan soğuttu hatta beni. Ama o kadar kolay değilmiş sizlere yazmamak sizlerden ayrı kalmak. Yazın daha aktif bulunduğum ama daha acemi olduğum blogumda daha da deneyimlenirken maalesef samimiyetimi otomatikmen azaltmış oldum bazı blogger arkadaşlarımla(Bu okul var yaa). Ama tekrar geliyorum. Ve sizleri de mutlu edeceğini düşündüğüm hoş fikirlerle.
Canım sıkılınca blog yazılarını okurken Happy Box (Kırtasiye) 'ye katıldım  Melodram'ın düzenlemiş olduğu. Takıntılı bir yapım var maalesef ki. O yorumu silemiyorum aklımdan. Ben de hemen yorum yapabilecekleri sadece izleyicilerim yaptım. Zira o şahıs izleyicilerimden çıkıvermiş yorumu atınca. Ama  bulamadım kim olduğunu. Neyse.
Kısaca bu aralar ben dersem;  salı gününden itibaren finalleri başlayacak bir hemşire adayıyım. Daha dün 1.Sınıf olduğumu hatırlarken 3.sınıfın ilk dönemini bitirecek olmak inanın çok da umut verici oluyor :)
KPSS bizim bölüme de iki yılda bir yapılıyor. Mezun olunca bir yıl sınavı beklemeyeyim diye bu seneden sınavdan iyi bir puan alıp şehrimde kalmak istediğim için haftasonu dersaneye gidiyorum. Azıcık kafamız çalışıyor olsa da dersane planlı çalışmama vesile oluyor ne yalan söyleyeyim. Arkadaşlarım kitap yüzü açmamışken ben konuları öğreniyorum. Denemeye de girdim ilk defa. Bakalım sonucum nasıl olacak.
'Çocuk da Yapamadım Kariyer de' ve 'Anne Tut Elimi' kitaplarını okuyorum sizlere de yorumlayacağım. Kısa bir süre sonra da blog tur ekibimle Parodi yayınlarından bir kitap ile karşınızda olacağım.
Bir kameram olsa. Şöyle içime sinen, iyi de çeken. Video hazırlayıp sunacağım sizlere... Kitaplar hakkında. Mesela makyaj yorumlarıma da devam edeceğim. Planladığım süprizler de var. Mesela sizlerle paylaşmak istediğim ama yok ya boş ver dediğim her şeyi de yazacağım bloguma. Severek okuduğum bloglara yorum yazmaktan da çekinmeyeceğim. Ben blogumu seviyorum. 

6 yorum:

  1. biz de senin yazılarını okumaktan hoşlanıyoruz ve seviyoruz...Çekemeyen(ler) anten taksın:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğin için çok çok sağol. Ama antene bayıldım :)

      Sil
  2. AH canım. Şİmdi gittim ve yoruma baktım .
    Sıkma canını desem de sıkmışsın canım.
    İnşallah bir daha böyle sözlerle karşılaşmazsın ama biz insanoğlu çok acımasızız.
    Böyle bir durumda yapacak iki şeyin var.
    Ya yaptığın gibi sinirlenip bir anda her şeyden vazgeçmek yada bunlara aldırmayarak seni daha güçlü kılmasını sağlaman ...
    İlkini yapmasına izin verme.
    Sen çok güçlü bir kızsın ve seni kimse yıkamaz .
    Seni üzecek tek kişi yine sensin.
    Biliyorum bu lafları belki yeri geliyor hep duyuyorsun ama sürekli söylediğinde inan öyle oluyor. tecrübeyle sabittir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Her kelimene katılıyorum ablacım yorum da. Yani insan bir şeyleri bilse de başkalarından, hele de sevdiği ve daha tecrübeli olduğunu düşündüğü insanlardan duyarsa daha da istikrarlı oluyor o konuda :)

      Sil
  3. Evet sen harika bir kızsın.Herşeye,bütün kötülüklere rağmen güçlü kalmak zorundasın. Seni seviyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canımmm.. Teşekkür ederim :) Ne denli mutlu ettin beni bir bilsen. Çok teşekkür ederim.

      Sil

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.