5 Ocak 2014

Ben Makyaj Yapmıştım da...


Kalitesi beğenmediğim ama şimdilik beni idare eden fotoğraf makinemle çektiğim makyaj fotoğraflarımı göstereyim istedim. Soldaki balıketli kategorisinde at koşturan bayan ben olmakla beraber gözlerim lenstir. Kendi şahsi gözlerim eladır, ama sevdim ben bu maviyi. Sarışın olduğumdan mıdır nedir iyi gitti ya bana mavi. Farklılık olsun dedim.Yüzümü genel çekmediğim için, o makyajımla bodan çekilmiş bir fotoğrafımı da koyayım dedim ki rujumuda görün diye. ama fotoğraf makinesinden haz etmemem ışığın yetersizliği gibi sebeplerden dolayı göz zevkinizi bozduysam affoluna.
Kilo verdiğim bir gerçek ama bunun için ek bir çabam yok. Kaldı ki bir sağlıkçı olarak beslenme düzenini bildiğim halde hiç uymuşluğum yok. Finaller bitsin yarıyıl tatilinde bu bayan spor salonun yazılacak ve şekil a'da görünen hafif göbiş de yok olacak. Eminim yapacağım.

Kullandığım malzemelerin fotoğrafını çekemedim çünkü far paletimi bugün arkadaşım sahiplendi. Avonun kahverengi tonlarında 6'lı far paleti idi. Rimelim maskaranın Iphone 5s'i diye hitap edilen (K.Maraş Avoncular arasında) Avon Mega Effect-Black. Yalnız ben bu maskaraya bayılıyorum ve detalı yazı da yazacağım hakkında. Sol gözümün kirpiklerini ocakta sigara yakayım derken (O zamanlar ben içmiyordum annemin sigarasını yakacaktım. Artistlik yaptım güya ağzıma alıp yakayım dedim.) uçlarını ateşe kaptırmış biri olarak benim kirpiklerimde bile fevkalede görünüyor. Daha çok fotoğraflarını çektiğim başka bir makyaj yazımda sizlere tek tek anlatacağım neler yaptığımı. Bakalım bu tombiş yüzlü maalesef gıdıklı kızın makyajını beğenecek misiniz bundan sonraki yayınlarda. Seçemeyenler için dudağımdaki ise soft bir pembe ruj. Rimmel'in. Dedim ya bundan sonra daha detaylı paylaşacağım.
(Bu arada uğraşsam böyle koyamazdım şu fotoğraflarımı, nasıl denk geldi ikisi bu şekilde yan yana bilemedim ama korkumdan ellemiyorum bozulur diye. Çünkü hep ya yazım kayıyp ya da absürt şekilde fotoğraflarım alt alta falan geliyordu böyle yapmaya çalışırken önceki postlarımda. Evren benden yana.)

10 yorum:

  1. O gözler o kadar güzel ki her tür makyaj yakışır. (Maşallah! :) )
    Tonları çok sevdim, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada sanırım yazımı okumadınız. Gözlerim LENS...

      Sil
  2. Maaşallah kardeşime
    Yüzü de yüreği gibi güzel, pırıl pırıl
    Sınavlarında başarılar dilerim
    Sevgilerimle
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacıııımmm.. Senin yorumunu blogumda görmek... Çok memnun ettin beni. İnşallah bir de sadece fotoğraf atıp yayın yapmayı bırakıp da uzunca blog yazılarına başlasan nasıl da mutlu olacağım bir bilsen :)

      Sil
    2. Senin hatırına yazdım uzunca bir yazı
      :)

      Sil
    3. Hemen bakıyorum ablacım...

      Sil
  3. Tam istediğim makyaj :)) abartı yok gayet sade ve hoşş ellerine sağlık canım. Yakışmışş yüzünee..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Çok memnun etti beni beğenmeniz :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Little Butterfly'ım :)

      Sil

Sizler benim için önemlisiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz yazıma bir de yorum atmak istediniz.
Sevindim.